WGD PR - Warszawska Grupa Doradców Public Relations WGD PR - Warszawska Grupa Doradców Public Relations

baner mowa ciała 5

autoprezentacja
pusty

Konkurs "Magia mowy ciała"

Warszawska Grupa Doradców PR zaprasza wszystkich do udziału w konkursie.  Nagrodą jest bezpłatny udział w szkoleniu "Komunikacja niewerbalna w obsłudze klienta". Nagrodę można odebrać w dniu 3 listopada w Poznaniu.

Jak zostać uczestnikiem konkursu?

Wystarczy przesłać prawidłową odpowiedz na pytanie konkursowe na adres Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.  z dopiskiem „Konkurs "Magia mowy ciała"”. Laureat zostanie wylosowany 30 października  2015 roku o godzinie 10:00 spośród nadesłanych prawidłowych odpowiedzi.
Odpowiedzi zbieramy do 30 października 2015 roku do godziny 00:00.

Pytanie konkursowe.

W Wirtualnej Polsce został opublikowany artykuł Pana Pawła Lisieckiego pt. „Budapeszt w Warszawie?". Do artykułu dodano zdjęcie prezentujące Pana Jarosława Kaczyńskiego: http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Budapeszt-w-Warszawie-Pawel-Lisicki-konserwatywna-rewolucja-w-imie-godnosci,wid,17935193,wiadomosc.html

Pytanie konkursowe brzmi. Gest wykonywany przez Pana Jarosława Kaczyńskiego prawą dłonią tj. złapanie się za fragment płaszcza oznacza:

- pewność siebie – gest w wersji ograniczonej wywodzący od gestu Napoleona Bonaparte
- zdenerwowanie i uspokajanie się
- sygnalizację następnego ruchu tj. rozpinania płaszcza.

Nagroda.

Nagrodą jest bezpłatny udział w szkoleniu "Komunikacja niewerbalna w obsłudze klienta". Szkolenie odbędzie się w dniu 3 listopada 2015 w Poznaniu.

Jeżeli masz pytanie, to chętnie na nie odpowiemy. Jesteśmy do twojej dyspozycji.

Wyślij do Warszawskiej Grupy Doradców Public Relations swoje pytanie.
Kontakt: biuro@wgd-pr.pl
Imię:
Nazwisko:
Telefon:
Treść wiadomości:

Nasi Partnerzy

regio patron1

LOGO LKB KOLO

supertydzień

Obserwuj nas tu:

facebook twitter  you tube

pusty